Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Καντίνα play off Superleague


Ναι.
Είναι γεγονός.
'Είμαι και πάλι εδώ έτοιμος να σας στείλω πραγματικά με τις γευστικές μου προτάσεις.
Υπόσχομαι στο λαό μου ότι θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι συνεπής αυτήν την εποχή. Κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή λοιπόν θα κοιτάω να σας δίνω και μια καινούργια περιπέτεια για τον οισοφάγο σας.
Πάμε λοιπόν;
Πάμε.
Θα επανέλθουμε δυναμικά με μια καντίνα βγαλμένη από τα πλέι οφ του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Γιατί ως γνωστών το γήπεδο συμβαδίζει με το βρώμικο. Η συγκεκριμένη καντίνα ως φαίνεται και από την σημαία που έχει κρεμασμένη βρισκόταν έξω ακριβώς από τη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας. Είμαι βέβαια σίγουρος ότι θα τη βρείτε και σε αντίστοιχο πόστο με σημαία της Νεβερκούπεν εεεεε.....γκουχ......γκουχ....Ατιτλέτικο εχμ....χε...χε... σόρυ σόρυ του Άρη ήθελα να πω και σε άλλα γήπεδα αλλά αυτό, για το παρόν μπλόγκ ουδεμία απολύτως σημασία εχει. Πριν πάμε να δούμε τις κατηγορίες μας να πούμε ότι με τη σημερινή καταχώρηση ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα του εξόριστου για προβολή μιας τουλάχιστο καντίνας στο γήπεδο της Τούμπας.

Γλύφω το πάτωμα;
Δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπεράσμα. Πήγα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (αν δε κάνω λάθος ήταν με τον πέμπτο του ελληνικού πρωταθλήματος Ολυμπιακό) οπότε είχαν περάσει οι ορδές των Ούνων.
Size matters:
Μα πόσο κλασσικό πια;
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Βραστό,ψητό και σουβλάκι. Οι πανσέτες είχαν τελειώσει.
Persil expreeeeesss
Εξαιρετικά γρήγορο σέρβις. Η εξάσκηση στο γήπεδο νομίζω είναι όλα τα λεφτά για να κάνεις καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.
Στο βάθος κήπος
Ε, εντάξει στο γήπεδο πας. Δεν είναι ασφαλές το συμπέρασμα. Θα πρέπει να βρούμε το πόστο που συχνάζει τις υπόλοιπες μέρες για να πούμε ότι κάτι κάνουμε.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Εντάξει μωρέ. Καλό ήταν δεδομένων των συνθηκών. Το κρέας ήταν φρέσκο και καλοψυμμένο. Ε, οι πατάτες προτηγανισμένες (αν είναι δυνατόν πια) τέλος πάντων καλό ήταν.
Και από τιμές;
2,00 ευρώπουλα.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Αν έχεις διαρκείας στη 5 να πας.