Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Καντίνα Τζέιν Ντό


Εδώ είμαστε και πάλι για να σας δώσουμε πληροφορίες που θα γαργαλήσουν γευστικά τον ουρανίσκο σας. Επανερχόμαστε με την καντίνα που βρίσκεται στη Θέρμη, στην στροφή για το φράγμα. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το όνομα οπότε και εμείς περιοριζόμαστε στο Τζέιν Ντό καθότι η καντίνα είναι γένους θηλυκού. Πάμε να δούμε τις κατηγορίες μας; Πάμε.

Γλύφω το πάτωμα;
Καλά είναι αλλά έτσι και βρέξει θα πρέπει όπως λέει και η pipermaru να μπεις στο χώρο με τη γαλότσα του ψαρά. Την ψηλή. Εν πάση περιπτώσει έχω δει και πιο καθαρές καντίνες.
Size matters:
Τίποτα συναρπαστικό.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Τα γνωστά. Σουτζουκάκι, σουβλάκι κλπ.
Persil expreeeeesss

Γρήγο σέρβις χωρίς αμφιβολία.
Στο βάθος κήπος

Καλό το μέρος. Βολεύει αν είσαι με το αμάξι γιατί σταματάς άνετα. Έχει και κανά δυο καρέκλες για να κάτσεις.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Όχι σε καμία περίπτωση. Παγωμένα ήταν όλα. Και η πατάτα προτηγανισμένη. Συγνώμη αλλά δε μου άρεσε καθόλου. Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν δεν ήταν ωραία.
Και από τιμές;
3,20 με Coca Cola.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Νομίζω ότι θα άξιζε μια ευκαιρία εφόσον περνάς και έχει κόσμο να περιμένει. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που θα φας θα είναι πραγματικά της ώρας. Αν περνάς από Θέρμη προς Πυλαία πάντως πάρε τον παλιό το δρόμο για τα κοιμητήρια και πάνε στον Καντινιέρο αμέσως μετά το Λήδα Μαρία. Είναι κοντά και είναι καλύτερος.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Καντίνα STOP

Συνεχίζουμε και σήμερα την περιήγηση μας στην εξωτική βιομηχανική περιοχή της Σίνδου με την Καντίνα Stop. Καλύτερα να μη σταματήσετε πάντως και θα καταλάβετε γιατί. Η Καντίνα για όσους τες πα θένε να φάνε εδώ είναι λίγο πιο κάτω από τον Χαΐτογλου στην Δ Σίνδο. Πάμε στις κατηγορίες μας.

Γλύφω το πάτωμα;
Εντάξει. Καθαρά είναι. Αλλά όμως ένα παράπηγμα που έχουν ακριβώς δίπλα σε γυρνάει πολλά χρόνια πίσω. Βεβαίως και είναι εξυπηρετικό το χειμώνα αλλά ρε παιδιά κάτι σε βουκολικό κάνει. Δε ξέρω. Δε μου άρεσε.
Size matters:

Κανονικό σε βαθμό βαρεμάρας.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Ορίστε ολόκληρος τιμοκατάλογος
Persil expreeeeesss
Έκανα λίγο υπομονή αλλά ήταν εξ αιτίας της πατάτας που έβγαινε εκείνη την ώρα.
Στο βάθος κήπος

Συγνώμη αλλά εδώ κερδίζει πολλά. Ολόκληρο χωράφι τουλάχιστο 90 τετραγωνικά για την πάρτη σας. Με βαρελάκια και κασονάκι ότι πρέπει. Όχι! Το καλό να λέγεται. Γι αυτό το λόγο αξίζει το κόπο να πάς.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Και ναι δεν είναι. Δυστυχώς ο χώρος που είναι τόσο ωραίος χαραμίζεται. Το κοτόπουλο που έφαγα δε θύμιζε σε καμία περίπτωση κοτόπουλο, πατάτες που ήταν καυτές όχι ζεστές καυτές. Το ψωμάκι ήταν φτιαγμένο από τσίχλα. Παιδιά απογοήτευση. Παίρνει κακό βαθμό. Και είναι κρίμα γιατί πριν δυο χρόνια είχα φάει πάλι εκεί. Και ήταν πολύ ωραίο. Για ένα μεγάλο διάστημα ήταν κλειστή η καντίνα και πρόσφατα άνοιξε και πάλι. Μάλλον είναι άλλος αυτή τη φορά και δεν τα καταφέρνει καλά...
Και από τιμές;
Μπορείτε να δείτε και πάλι τη φωτογραφία του τιμοκαταλόγου.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Κοιτάχτε. Αν θέλετε καλό φαΐ, να το αποφύγετε. Αν είστε παρέα, γουστάρετε εκείνη την ώρα βρωμιά και τσιπουράκι και έχει χειμωνιάτικο ήλιο, να πάτε. Αξίζει για το χώρο και τα πιάτα σε λαδόκολα που φτιάχνει τουλάχιστο για την εικόνα τους. Να πάτε αλλά χορτάτοι...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Καντίνα "Δημήτρης"


Αγαπητοί καλοφαγάδες γειά σας και πάλι. Και αέρα στα πανιά σας κλπ. Στην εξωτική Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου μεταφερόμαστε σήμερα. Πιο συγκεκριμένα στην καντίνα "Δημήτρης". Βρίσκεται στην περιοχή της Α΄ Σίνδου αλλά όχι στην κεντρική είσοδο της περιοχής αλλά στην επόμενη ακριβώς. Οι μυημένοι στην περιοχή καταλαβαίνουν αλλά ας το πούμε και πιο απλά. Όχι από την είσοδο που σε βγάζει ντουγρού στην Αθηναϊκή Ζυθοποιεία αλλά στην επόμενη.
Πάμε να δουμε τις κατηγορίες μας

Γλύφω το πάτωμα;

Καθαρά είναι θα έλεγα. Νομίζω ότι πρέπει όμως κάποια πράγματα πάνω στην καντίνα ή να τα αλλάξουν ή να τα προσέξουν. Γιατί ενώ είναι παλιό απλώς μοιάζει βρώμικο.
Size matters:
Επειδή το ψωμάκι είναι τσιαπάτα είναι μεγαλύτερο του κανονικού.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Πανσέτα, σουβλάκι χοιρινό, λουκάνικο βραστό, κοτόπου
λο, μπιφτέκι
Persil expreeeeesss

Πες το και έγινε. Τρεις κοπέλες είναι εκεί τις ώρες αιχμής.
Στο βάθος κήπος
Αφήνω
τη φωτογραφία να μιλήσει από μόνη της. Επιπλέον έχει και μεμβράνες για να μη βρέχεστε και να μη κρυώνετε.Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Συγνώμη αλλά πέρα από το ψωμάκι τσιαπάτα που ανέφερα πριν θα σας πω ένα ακόμα που θα σας στείλει ΤΩΡΑ εκεί. Πατάτα τηγανιτή κομμένη στο χέρι παιδιά. Ούτε προτηγανισμένες ούτε τίποτα. Και το κοτόπουλο που έφαγα φανταστικό.
Και από τιμές;
Με σαλάτα (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ρώσσικη) και Κόκα-Κόλα έδωσα 3,30.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;

Δύσκολο να πεταχτείς τώρα μέχρι τη Σίνδο αλλά αν είσαι εκεί τα πρωινά λόγω δουλειάς, εκεί είναι το μέρος που θα φας. Και επιπλέον όπως μαρτυρά και η τελευταία φωτογραφία έχουν και ροξάκι για επιδόρπιο. Συγνώμη αλλά το ροξάκι δεν είναι το τέλειο κίνητρο; Και είναι και Λητώ. (Ιδέα δεν έχω ποια είναι)