Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Καντίνα ή Κάν'τη-να ο Πόντιος

Εξαιρετικά εμπνευσμένο το όνομα της καντίνας που θα παρακολουθήσουμε σήμερα. Εκτός από αυτό ωσάν γνήσιος πόντιος είναι και ΠΑΟΚτσάκι. Δεν είναι άλλωστε δύσκολο να το καταλάβεις. Παντού αυτοκόλλητα έχει. Αν ήταν στο χέρι του κάθε μέρα τσάμπα θα τάιζε τον Βρύζα.
Πάμε στις κατηγορίες μας

Γλύφω το πάτωμα;

Εντάξει ο χώρος δεν είναι δα και κουζίνα εστιατορίου όπου πριν πέρασε ο Μποτρίνι αλλά δεν είναι και πεντακάθαρα. Το φαγητό πάντως το προσέχουν. Είναι καθαρό φαγητό γενικά. Ένα γαντάκι δεν θα έβλαπτε παιδιά αν και τα κρέατα με λαβίδα σερβίρονται.
Size matters:
Ω Θεέ μου. Μόλις πάρεις το ψωμάκι με τα δυο σουβλάκια χωμένα μέσα και μια τηγανιά πατάτες πάνω θα αναφωνήσεις σαν παρθένα που για την πρώτη της φορά προτιμά τον Ζάνγκα από το Καμερούν από το παιδί που καθόταν στο απέναντι θρανίο.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Πανσέτα, σουβλάκι χοιρινό, μπιφτέκι
Persil expreeeeesss

Αρκετά γρήγορο σέρβις
Στο βάθος κήπος

Αυλή (ο Θεός να την κάνει) με στρώση διαφόρων υλικών στο πάτωμα για την αποφυγή λάσπης. Κλασσικά πλαστικά γυρω γύρω αλλά με μπαλκονάκι σπέσιαλ. Κάθεσαι άνετα, εκτός και αν είσαι γκόμενα που δουλεύει στη γραμματεία γραφείου και σκοπός σου είναι να εξελιχθείς με τα..."προσόντα" σου.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Όχι. Αλλά από την καλή πλευρά του πράγματος. Καλό ψύσιμο, προσεγμένο ψωμάκι και φυσικά κάνεις προσπάθεια να το φας όλο. Είναι τουλάχιστο 25 εκατοστά παιδιά. (χμμμ προσπάθεια να το φας όλο; χμμμ 25 εκατοστά; χμμμμ μην παρεξηθημούμε κιόλας ε;).
Και από τιμές;
Με σαλάτα (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ρώσσικη) είναι 2,50. Συγνώμη αλλά ένοιωσα λες και τους έκλεβα.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Να πας. Ακόμα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Αξίζει τον κόπο.

3 σχόλια:

ΠανωςΚ είπε...

Εχω πάει πρόσφατα. Εγκρίνω και επαυξάνω. Επίσης προσθέτω τη φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ των θαμώνων. Ιδανικό μέρος για να πιάσεις φιλική-φιλοσοφική κουβεντούλα με όλο το λούμπεν προλεταριάτο της πόλης. Αλήθεια. Δεν το λέω ειρωνικά.

Και το μέγεθος, φίλε. Το μέγεθος είναι... απίστευτο!

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Φίλε είναι κορυφή. Μέχρι στιγμής έχει τα πρωτεία αν μη τι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Mporei kapoios na mou pei thn odo ths kantinas ?